Introductie

De betrouwbaarheid van op internet gepubliceerde genealogieën en/of kwartierstaten in vaak moeilijk te controleren. Daarom heb ik besloten om naast geraadpleegde bronnen waar mogelijk te vermelden ook afbeeldingen van deze bronnen op te nemen.
Op dit moment ben ik al mijn gegevens, die ik jarenlang verzameld heb, te controleren en opnieuw in te voeren. Dit betekent dat er regelmatig updates zullen plaatsvinden.

De basis voor deze website zijn de kwartierstaten van mijn kleinkinderen. Mijn eerste doel hierbij is om vanaf mijn kleinkinderen 6 generaties ‘compleet’ te krijgen.
Tevens ben ik ook begonnen met de genealogieën Kamp en Westendorp te controleren en opnieuw in te voeren.
Het onderzoek is een enorme klus. Vooral omdat onderzoek over heel Nederland en op alle maatschappelijke niveaus plaatsvind. Mijn onderzoek is dan ook nog lang niet afgerond en ik hoop er nog een lange tijd mee bezig te kunnen zijn.
Op de vervolgpagina’s is het volgende te bekijken:
totaal van alle opgenomen informatie 
genealogie Kamp
genealogie Westendorp
kwartierstaat Westendorp – Martens
kwartierstaat van der Bruggen – Coolen
kwartierstaat Vinke – de Leeuw
kwartierstaat Plender – van Dijk.

Vanzelfsprekend heb ik primaire gegevens van personen uit de DTB en de burgerlijke stand opgenomen. Deze zijn aangevuld met gegevens uit diverse andere bronnen zoals o.a. notarieel, kadaster, gemeenten, rechtbanken, oude rechterlijk, etc. Ik heb getracht om zoveel mogelijk afbeeldingen van deze gevonden bronnen op te nemen. Hierdoor is de getoonde direct controleerbaar.

Vanwege privacy is geen informatie van nog levende personen opgenomen.